Octopus with Strolghino and Goji berries

 

Octopus “all'acqua soja” (served in its own cooking water) with Strolghino di Culatello and Goji berries


Ingredients for 2 people

- 1 kg of medium-sized octopuses
- 100 gr of Strolghino Terre Ducali
- a little extra virgin olive oil
- a pinch of fennel seeds
- a pinch of Goji berries



(by blog L’Omin di Panpepato)

Procedure

Clean the octopuses; cut the Strolghino salami into dices and fry them lightly in a large saucepan with the fennel seeds and a little oil. After a couple of minutes, add the octopuses, add the Goji berries, cover the saucepan and lower the heat. Let them simmer for 15-20 minutes, then use a fork to determine if they’re cooked. Let the octopuses cool down completely in the saucepan, then cut them into pieces. Serve them cold or hot in their cooking water with some bread croutons.


Enjoy!!

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  • 2023 DIC 15
    MARCA 2024

    SHOW YOUR BUSINESS POTENTIAL

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  • 2023 SEP 15
    ANUGA 2023

    TASTE THE FUTURE 

    PARMAFOOD GROUP ti aspetta a Colonia dal 7 al 11 Ottobre per l'edizione 2023 di ANUGA.

    HALL 5.2 - BOOTH E059

  • 2023 AUG 09
    IL SALONE DEL CAMPER 2023

    TERRE DUCALI ti aspetta al SALONE DEL CAMPER dal 9 al 17 Settembre 2023. Ti aspettiamo al Padiglione 02 Stand J 076.

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    WAVY AND SOFT SLICES FOR HO.RE.CA


    Pre-sliced Charcuterie tray of 500 g

    We are glad to present you the preview of our new commercial proposal for the Ho.Re.Ca channel:

  • 2023 APR 15
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    PARMAFOOD GROUP ti aspetta a TUTTO FOOD 2023 presso fieramilano (Rho) dal 8-11 maggio 2023. Presenteremo tutte le nostre immancabili novità presso Padiglione 4 Stand S13/T16.

  • 2023 APR 13
    MACFRUT 2023


    PARMAFOOD GROUP ti aspetta a MACFRUT 2023 presso l’EXPO CENTRE dal 3 al 5 Maggio 2023. Presenteremo tutte le nostre immancabili novità presso il Padiglione B1 Stand 190.


  • 2023 MAR 27
    SANDWICH & SNACK 2023


    PARMAFOOD GROUP ti aspetta presso il Paris Expo Porte de Versailles - Pavillon 7.1 dal 12 al 13 Aprile 2023. Presenteremo tutte le nostre immancabili novità presso lo stand D04.


  • 2023 MAR 26
    CIBUS CONNECT 2023

    PARMAFOOD GROUP ti aspetta presso le Fiere di Parma 29 - 30 Marzo 2023. Siamo lieti di presentare tutte le nostre novità presso:

    PADIGLIONE 05 - STAND M003

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  • 2016 MAR 24
    OUR STROLGHINO LEADERSHIP!

    Terre Ducali offers the Strolghino di culatello already peeled, vacuum packed and ready to be sliced. Due to the great demand, we added this packaging version to the ones already existing.

     

     



  • 2015 JUN 19
    A TUTTOFOOD EDITION MARKED BY AWARDS

     

    Thanks to our products we have been honored with two awards during the last edition of Tuttofood.    

     


  • 2015 JUN 19
    CHEESEBURGER

    Ingredients for 4 buns

    - 150 g “0” flour
    - 100 g Manitoba flour
    - 70 g refreshed sourdough
    - 1 teaspoon of sugar
    - 110 ml milk
    - 4 g salt
    - 10 g butter

    ... continue

  • 2015 JUN 19
    STROLGHINO WITH ITS CUTTING BOARD


     


  • 2015 APR 03
    TERRE DUCALI GOES TO SUMMER FANCY FOOD
     

    We are happy to announce our partecipation in the this great exhibition in the Big Apple !

     


  • 2015 FEB 26
    A TASTE WITH ALL THE SALAMI TERRE DUCALI


      


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