• 2022 AUG 08
    BILANCIO DI SOSTENIBILITA' 2021

    UNA FILOSOFIA IMPRENDITORIALE CHE GUARDA AL FUTURO

    Anche quest’anno ParmaFood Group pubblica il suo secondo bilancio di sostenibilità...


  • 2022 JUN 30
    PREMIO NAZIONALE PER L'INNOVAZIONE

    Terre Ducali vince il premio nazionale per l’innovazione

    Roma – Il prosciuttificio San Michele (Terre Ducali) azienda di Parmafood Group, è tra i 45 campioni dell’innovazione che hanno ricevuto il premio nazionale per l’innovazione ‘Premio dei premi’...

  • 2022 MAY 01
    CIBUS 2022

    CIBUS 2022 

    PARMAFOOD GROUP ti aspetta presso le Fiere di Parma 3 - 6 Maggio 2022 per la 21°edizione del Salone internazionale dell'alimentazione.

    PADIGLIONE 02 - STAND J038

  • 2022 FEB 15
    TERRE DUCALI E IVSI

    TERRE DUCALI aderisce al Manifesto dell'Istituto di Valorizzazione Salumi Italiani.


    Scopri di più.


  • 2021 DIC 03
    PREMIO IMPRESE PER L'INNOVAZIONE 2021

    Oggi al #Mico di Milano, in occasione della II edizione di #Connext, Prosciuttificio San Michele - Terre Ducali ha vinto il Premio Imprese per l'innovazione 2021 promosso da Confindustria.

  • 2021 OCT 07
    FOOD SYSTEM, UNIVERSITA' DI PARMA

    Passione ed innovazione insieme agli studenti del corso di Food System dell’Università di Parma.

  • 2021 OCT 01
    ANUGA 2021

    TASTE THE FUTURE 

    PARMAFOOD GROUP ti aspetta a Colonia dal 9 al 13 Ottobre per l'edizione 2021 di ANUGA.

    HALL 5.2 - BOOTH D50A

  • 2021 SEP 14
    SOSTENIBILITA'

    UNA FILOSOFIA IMPRENDITORIALE CHE GUARDA AL FUTURO

    Quest’anno ParmaFood Group ha deciso di pubblicare, contestualmente al bilancio finanziario, il suo primo rapporto di sostenibilità...


  • 2021 AUG 06
    CIBUS 2021

    CIBUS 2021 

    PARMAFOOD GROUP ti aspetta presso le Fiere di Parma dal 31 Agosto al 3 Settembre per la 20° edizione del Salone internazionale dell'alimentazione.

    PADIGLIONE 02 - STAND J038

  • 2016 MAR 24
    OUR STROLGHINO LEADERSHIP!

    Terre Ducali offers the Strolghino di culatello already peeled, vacuum packed and ready to be sliced. Due to the great demand, we added this packaging version to the ones already existing.

     

     



  • 2015 JUN 19
    A TUTTOFOOD EDITION MARKED BY AWARDS

     

    Thanks to our products we have been honored with two awards during the last edition of Tuttofood.    

     


  • 2015 JUN 19
    CHEESEBURGER

    Ingredients for 4 buns

    - 150 g “0” flour
    - 100 g Manitoba flour
    - 70 g refreshed sourdough
    - 1 teaspoon of sugar
    - 110 ml milk
    - 4 g salt
    - 10 g butter

    ... continue

  • 2015 JUN 19
    STROLGHINO WITH ITS CUTTING BOARD


     


  • 2015 APR 29
    APERýT
    Terre Ducali and Parma Is bet on the binomial Darfresh - High Pressure.
    As a result we can provide to consumer high-quality products which combine aesthetics, food security and service content.
  • 2015 APR 03
    TERRE DUCALI GOES TO SUMMER FANCY FOOD
     

    We are happy to announce our partecipation in the this great exhibition in the Big Apple !

     


  • 2015 FEB 26
    A TASTE WITH ALL THE SALAMI TERRE DUCALI


      


    Are you looking for some
    new product to taste with
    your friends or to offer to
    your customers during
    the happy hour?
     
         



  • 2014 JUL 28
    HPP ITALIA: BORN OF HIGH PRESSURE PROCESSING

      

    Fresh cured meat, with longer shelf-life and no additives, meeting the highest food safety standards.
    These are the desires of any
    consumer. A dream?
    Not anymore.

  • 2014 APR 27
    IL PAGNOTTO, RANGE OF FRESH ITALIAN SANDWICHES
  • 2014 APR 26
    50 YEARS OF HISTORY
    Since 50 years Terre Ducali produces charcuterie in the heart of the Food Valley.
  • 2014 APR 14
    TERRE DUCALI AND ALMA SIGN PARTNERSHIP

      Terre Ducali has been selected as the Accredited Supplier for its excellent Prosciutto di Parma DOP, which will be used for all of ALMA’s cooking courses and events, in Italy and worldwide..