• 2019 JAN 14
    TERRE DUCALI TI INVITA A MARCA 2019

    Terre Ducali ti invita a MARCA 2019 presso Bologna fiere, il 16 ed il 17 Gennaio. Nell’occasione potrai scoprire ed assaggiare le nostre novità Strade Golose: le Calde fette, i Doppio gusto e tanto altro ancora.

    HALL 26 STAND B6

  • 2018 OCT 29
    AL VIA LE-COMMERCE SU ALIBABA.COM

    Internazionalità e boom dell’export agroalimentare italiano, ecco come e perchè Terre Ducali (insieme ad Unicredit) ha deciso di diventare il primo salumificio di tutta l'Emilia Romagna ad intraprendere questa avventura.

  • 2018 OCT 22
    APERITIAMO STRADE GOLOSE

    Un aperitivo stuzzicante e pratico servito in un vassoietto nero semplice ed elegante.

    Fiocco Stagionato, Salame Felino IGP, Formaggio italiano a media stagionatura, Olive miste nere e Mini grissini cotti al forno. 

    Clicca e scopri di più.


  • 2018 OCT 22
    LE IDEE TERRE DUCALI

    Scopri la nostra sezione ricette. Terre Ducali continua a sorprenderti con nuove idee per farti gustare al meglio i sapori della tradizione!

  • 2018 OCT 20
    PARMA NON SPRECA PIATTAFORMA SOLIDALE

    Uno strumento a disposizione delle aziende del settore alimentare che lotta contro lo spreco e aiuta le persone in difficoltà.

    Clicca e scopri di più.
  • 2018 MAY 04
    CIBUS 2018

    Terre Ducali ti aspetta a CIBUS 2018, Fiere di Parm, padiglione 2 stand J 038. 

    Vieni a scoprire tutte le novità 2018 e le nostre "Strade Golose.", ti aspettiamo!

  • 2018 FEB 07
    FIERE ED EVENTI 2018

    Le fiere, luogo di incontro tra azienda e players di mercato sia nazionali che internazionali, sono un importante momento di confronto al quale Terre Ducali non rinuncia: Scopri di più....

  • 2017 OCT 04
    ANUGA 2017

    Terre Ducali a invite you to the ANUGA 2017 in Cologne, 07-11.10.2017.

    PAVILLON 11.2 STAND B-23
     
    We will present our Terre Ducali new line of small salamis “Allegro” and our new pre-sliced line 50gr. “Strade Golose”. Come and discover our specialities!




  • 2016 NOV 21
    GIFTS FOR A GOURMET CHRISTMAS

    For Christmas 2016 Terre Ducali proposes you the Christmas Delights: from strolghino, with wooden cutting board and knife, to Salame Felino, in combination with an elegant knife, through the Salamillos Box.

     

     



  • 2016 MAR 24
    A TASTY NEW ENTRY: FIOCCO OF ITALIAN HAM

    The Fiocco di Prosciutto is the product of the moment, even if its heritage belongs to the ancient norcino’s (pork butcher) tradition. It is appreciated for its perfect slice and for its unique aroma obtained with a long aging.

     

     



  • 2016 MAR 24
    OUR STROLGHINO LEADERSHIP!

    Terre Ducali offers the Strolghino di culatello already peeled, vacuum packed and ready to be sliced. Due to the great demand, we added this packaging version to the ones already existing.

     

     



  • 2015 JUN 19
    A TUTTOFOOD EDITION MARKED BY AWARDS

     

    Thanks to our products we have been honored with two awards during the last edition of Tuttofood.    

     


  • 2015 JUN 19
    CHEESEBURGER

    Ingredients for 4 buns

    - 150 g “0” flour
    - 100 g Manitoba flour
    - 70 g refreshed sourdough
    - 1 teaspoon of sugar
    - 110 ml milk
    - 4 g salt
    - 10 g butter

    ... continue

  • 2015 JUN 19
    STROLGHINO WITH ITS CUTTING BOARD


     


  • 2015 APR 29
    APERT
    Terre Ducali and Parma Is bet on the binomial Darfresh - High Pressure.
    As a result we can provide to consumer high-quality products which combine aesthetics, food security and service content.
  • 2015 APR 03
    TERRE DUCALI GOES TO SUMMER FANCY FOOD
     

    We are happy to announce our partecipation in the this great exhibition in the Big Apple !

     


  • 2015 FEB 26
    A TASTE WITH ALL THE SALAMI TERRE DUCALI


      


    Are you looking for some
    new product to taste with
    your friends or to offer to
    your customers during
    the happy hour?
     
         



  • 2014 JUL 28
    HPP ITALIA: BORN OF HIGH PRESSURE PROCESSING

      

    Fresh cured meat, with longer shelf-life and no additives, meeting the highest food safety standards.
    These are the desires of any
    consumer. A dream?
    Not anymore.

  • 2014 APR 27
    IL PAGNOTTO, RANGE OF FRESH ITALIAN SANDWICHES
  • 2014 APR 26
    50 YEARS OF HISTORY
    Since 50 years Terre Ducali produces charcuterie in the heart of the Food Valley.
  • 2014 APR 14
    TERRE DUCALI AND ALMA SIGN PARTNERSHIP

      Terre Ducali has been selected as the Accredited Supplier for its excellent Prosciutto di Parma DOP, which will be used for all of ALMA’s cooking courses and events, in Italy and worldwide..